Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να παραμείνω χρόνια στην Αγγλία»

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Κρίσταλ Πάλας, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει για καιρό στην Αγγλία.

Ο πρώην αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού θεωρείται βασικός και αναντικατάσταστος της «Πάλας».«Έχει πλάκα να αγωνίζομαι σε αυτό το πρωτάθλημα μπροστά σε αυτό το κοινό, σε ωραίους αγωνιστικούς χώρους κόντρα στους καλύτερους του κόσμου. Είναι ευχάριστο για μένα», τόνισε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα mondo.re ο 26χρονος άσος τονίζοντας πως λόγω της θέσης που αγωνίζεται δεν χρειάζεται να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες.

«Η θέση μου είναι να παίζω μπροστά στους αμυντικούς. Εκεί νιώθω καλύτερα. Διαθέτουμε αρκετούς επιθετικούς με ποιότητα έτσι ο ρόλος μου είναι λιγότερο δημοφιλής».

Ο Λούκα Μιλοβόγεβιτς έφτασε μια ανάσα από το να διακόψει το αήττητο σερί της Μάντσεστερ Σίτι αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους «πολίτες», όμως δύο μέρες αργότερα σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στην Σαουθάμπτον.

«Μαθαίνεις από τα πάντα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά είναι καλό που κερδίσαμε δύο μέρες αργότερα με δικό μου γκολ», επεσήμανε.

Ο Σέρβος διεθνής παραδέχεται πως δεν περίμενε να εγκλιματιστεί τόσο γρήγορα στην Αγγλία: «Δεν περίμενα να καθιερωθώ στην ομάδα, αλλά ήμουν προετοιμασμένος να δείξω τι μπορώ να κάνω όταν έρθει η ώρα και ο προπονητής αποφασίσει να με βάλει στην ενδεκάδα».

Ο Μιλιβόγεβιτς παράλληλα σημείωσε πως θέλει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια στην Premier League: «Θέλω να παραμείνω για χρόνια σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο είναι απίστευτα απαιτητικό και δύσκολο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ