Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κεφαλονιά: Τι λέει ο ιδιοκτήτης της βίλας όπου βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι

Για πρώτη φορά, ο ιδιοκτήτης της βίλας στην Κεφαλονιά, όπου βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι, μίλησε για όσα συνέβησαν στο σπίτι που νοίκιασαν με την σύζυγό του, μέσω AirBnb.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Tatiana Live» ο ιδιοκτήτης της βίλας, καθώς και ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, το οποίο νοίκιασε στο ζευγάρι το καλοκαίρι του 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=Qdhy6mxNoKQ

Μαρτυρίες φίλων

«Έχω αναστατωθεί πάρα πολύ με όσα ακούγονται. Ποτέ, ούτε στο παρελθόν, ούτε πρόσφατα, δεν μου είχε μιλήσει για οτιδήποτε σχετικό με πίστη στον σατανά ή κάτι άλλο σχετικό. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Λίλυ ήταν μια καλή, έξυπνη και αγνή ψυχή. Αυτό που συνέβη ήταν ένα φοβερό ατύχημα…», λέει φίλη της 23χρονης.

Ένας άλλος φίλος της τονίζει πως: «Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να κλείσουν την υπόθεση αναζήτησής της. Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε. Είμαι συγκλονισμένος. Εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη. Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας των οργάνων. Δεν μπορώ να πιστέψω το πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό. Ούτε ναρκωτικά έκανε, ούτε περίεργες συμπεριφορές. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική, τη μέταλ κουλτούρα, το γκόθικ στυλ. Μερικές πεντάλφες δεν σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει τον σατανά. Δεν ήταν ούτε χαζή, ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκεφτόταν. Αντιθέτως, το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή. Είχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν. Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμα και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί».

Αποκαλύψεις για τον Γερμανό

Σε αποκαλύψεις για τον 30χρονο Γερμανό προχώρησε πρώην σύντροφός του, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Τον γνώρισα σε κάποια κλαμπ που σύχναζα κι εγώ αλλά και ο 30χρονος που έχουμε μυηθεί στον Αποκρυφισμό. Ήταν πάντα υπό την επήρεια χαπιών και σκευασμάτων. Ήταν εριστικός και τσακωνόμασταν συχνά, ενώ τον περασμένο Ιούλιο μου ζήτησε να χωρίσουμε, καθώς είχε γνωρίσει μια άλλη κοπέλα από την Βουλγαρία. Μου έκλεψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Δεν τον ξαναείδα. Μου είπε μόνο χαρακτηριστικά “αυτά που κάνω εγώ, μην τα κάνεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ