Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παντελίδης: «Το πλάνο μας λειτούργησε εξαιρετικά»

Η εξαιρετική απόδοση της ομάδας του που έκανε στο γήπεδο ακριβώς όσα είχε προετοιμάσει την περασμένη εβδομάδα, ήταν αυτή που ανάγκασε τον Πλατανιά σε μια τόσο κακή εμφάνιση, σύμφωνα με τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-3:

Για τη νίκη της ομάδας του στα Χανιά: «Όταν βρίσκεσαι βαθμολογικά στη θέση που βρίσκεται η δική μου ομάδα και γνωρίζεις ότι παίζεις με έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται ακριβώς κάτω από εσένα ξέρεις ότι οι βαθμοί της νίκης είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Γνωρίζαμε ότι ο Πλατανιάς θα προσπαθούσε να μπει στην αρχή με ενθουσιασμό μια και άλλαξε προπονητή μέσα στην εβδομάδα αλλά ποντάραμε στο ότι δεν θα είναι ήρεμος και θα μπορούσαμε να βρούμε χώρους. Νομίζω ότι το πλάνο μας λειτούργησε εξαιρετικά από το πρώτο ημίχρονο και δεν πιστεύω ότι χωράει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαι πήρε τη νίκη.

Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά γιατί ήταν εκεί που έπρεπε, όποτε έπρεπε και όπως έπρεπε. Μπόρεσαν να ακολουθήσουν πλήρως το πλάνο και μπορέσαμε να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Κυριακή. Υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος και θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε τη ίδια σοβαρότητα και ακόμα περισσότερο για να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια σαν ομάδα, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν η ομάδα του έφτασε στη νίκη και επειδή οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί: «Για να συμβεί αυτό το ματς στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν καθολική, πρέπει και ο αντίπαλος να μην είναι καλά αλλά και εσύ να είσαι όπως πρέπει και νομίζω ότι η ομάδα μου πάνω απ’ όλα ήταν αυτή που έπρεπε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ