Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν έχει τέλος η τραγωδία! Και 5ος νεκρός από την κακοκαιρία -Πνίγηκαν η Μάνδρα και η Νέα Πέραμος

Ανεβαίνει ο ο αριθμός των θυμάτων από την άνευ προηγουμένου καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, καθώς εντοπίστηκε και πέμπτος νεκρός.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, οι νεκροί είναι πέντε από τη σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τις περιοχές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. 

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 12:15, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρέθηκε και τέταρτος νεκρός σε υπαίθριο χώρο στην παλιά εθνική Αθηνών-Θήβας.

Προηγουμένως είχε εντοπιστεί τρίτο άτομο νεκρό σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως μία άτυχη γυναίκα, ηλικίας 75 με 80 ετών, έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας, ενώ νεκρός ανασύρθηκε και ένας ηλικιωμένος άνδρας 89 ετών, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Αγαμέμνονος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του κατάφεραν να βγουν από το σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Πριν από λίγο έφτασαν τα συνεργεία στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ακόμη γυναίκες από τη Μάνδρα έχουν μεταφερθεί με υποθερμία στο «Θριάσιο» νοσοκομείο και ένας ακόμη οδηγός βυτιοφόρου τραυματισμένος. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ