Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσουκαλάς: ”Στόχος η πεντάδα”

Αισιόδοξος για την πορεία του Αστέρα είναι ο Τσουκαλάς, μέσω των όσων δήλωσε στην Arena Press.

Πιο αναλυτικά είπε:

‘’Μπορεί να είμαστε χαμηλά μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές, αλλά ο Αστέρας είναι ομάδα πεντάδας σε όλους τους τομείς και αγωνιστικά αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο.

Ο στόχος μας πρέπει να είναι πεντάδα, γιατί από αυτές ομάδες που είναι εκεί δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι αγωνιστικά. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση και να ανέβουμε πιο ψηλά’’, είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας για τη σεζόν ανέφερε: ‘’Όντως φέτος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρωτάθλημα και μακάρι να παραμείνει έτσι. Όλες οι παραδοσιακά μεγάλες ομάδες χάνουν βαθμούς σε ματς που άλλα χρόνια μπορεί να τα καθάριζαν. Συνολικά η διαιτησία είναι καλύτερη φέτος, οπότε παίζει κι αυτό ρόλο. Λάθη πάντα θα γίνονται, αλλά φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική και γι’ αυτό είναι καλύτερο και το πρωτάθλημα’’.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό σχολίασε: ‘’Eκείνη τη στιγμή και τις επόμενες μέρες αισθανθήκαμε σαν να μας κλέβουν. Ήταν δικό μας το ματς, παίξαμε πολύ καλά και ο Ολυμπιακός ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά μας ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με ένα πέναλτι. Συμβαίνουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές, δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση αυτό στοίχισε σε μας’’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ