Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με πέναλτι στο …98΄ η Σπόρτινγκ νίκησε 3-2 την Φεϊρένσε

Σ΄ ένα γήπεδο με …χαμηλό φωτισμό η (προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ) Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε με 3-2  της  Φεϊρένσε για την 5η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος .

Έγινε ένα απίστευτο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Μέσα σε δύο λεπτά (62΄-64΄) οι φιλοξενούμενοι  «καθάρισαν» το παιχνίδι χάρη σε γκολ του Κοάτες και του Μπρούνο Φερνάντες που οφείλονται κυρίως στην τραγική άμυνα της Φεϊρένσε η οποία πάντως λίγο αργότερα (69΄) κατάφερε να μειώσει με τον Ζοάο Σίλβα και τελικά να ισοφαρίσει (80΄) με τον Ετέμπο!!!

Τελικά το ματς κρίθηκε στις…καθυστερήσεις. Η Σπόρτινγκ κέρδισε πέναλτυ με τον Κοάτες το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 3-2 ο Ντοστ.

Η Σπόρτινγκ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησε την εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού ξεκίνησε με μια πίεση στα αντίπαλα μπακ και κέρδισε την κατοχή, όμως η ανάπτυξή της ήταν μονοδιάστατη (κυρίως από δεξιά) και σε καμία περίπτωση μπόρεσε να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Ζέρζους Ζεσούς, ο τεχνικός της Σπόρτινγκ,έπαιξε 4-1-3-2 , αλλά έχασε γρήγορα τον Πιτσίνι  λόγω τραυματισμού που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από το γήπεδο. Έτσι μετά την απώλεια του αριστερού μπακ , του Κοεντράο, η Σπόρτινγκ έχασε και τον δεξιό ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η Σπόρτινγκ αγωνίστηκε με τους: Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι (24’ Ρουίς / 85’ Ιούρι Μεδέιρος), Κοάτες, Ματιέ, Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Μπατάλια, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ακούνια (85’ Ντουμπιά), Ντοστ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ