Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς Μασούντ, αλλά με Χατζισαφί η εθνική Ιράν!

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία του Ιράν για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι σε Νότιο Κορέα και Συρία, απουσιάζει το όνομα του Μασούντ, σε αντίθεση με τον Χατζισαφί που υπολογίζεται κανονικά από τον Κάρλο Κεϊρόζ!

Μάλιστα στο Ιράν γίνεται λόγος για σιωπηρή τιμωρία στον Μασούντ, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να υπεραμυνθεί των επιλογών του.

«Έχουμε ένα γκρουπ 37 παικτών που αποτελεί την βάση μας για να προετοιμαστούμε για τα τελικά του Μουντιάλ. Από αυτή τη λίστα επιλέξαμε κάποιους νεαρότερους παίκτες που αντανακλούν στη στρατηγική μας.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε πίσω μας έμπειρους παίκτες όμως είναι οι Πεζμάν Μονταζερί, Μασούντ, Τεϊμουριάν ή τον Χεϊνταρί που θεωρούνται σημαντικοί για την ομάδα», δήλωσε ο Κάρλος Κεϊρόζ.

Να τονιστεί πως το Ιράν θα αντιμετωπίσει στις 31 Αυγούστου στη Σεούλ τη Νότιο Κορέα και στις 5 Σεπτεμβρίου την Συρία έχοντας τον Χατζισαφί κανονικά στο ρόστερ του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ