Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν θα πιστεύετε πώς είναι το εσωτερικό αυτού του αρχοντικού στη Μόσχα (photos)

Επιφάνεια 1.500 τετραγωνικών μέτρων. 9 κλίνες (σε αντίστοιχα υπνοδωμάτια). 6 μπάνια με όλες τις πολυτέλειες που μπορείτε να φανταστείτε. Και μια αυτοκρατορική ιστορία!

Αυτή είναι η βίλα του Μεγάλου Δούκα της Ρωσίας που μπορεί να γίνει δική σας, με μια και μοναδική προϋπόθεση. Να διαθέτετε 75.000.000 ευρώ (τουλάχιστον).

Ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s βγάζει σε δημοπρασία μια υπερπολυτελή έπαυλη, που ανήκε στον Μεγάλο Δούκα της Ρωσίας. Η τσαρική βίλα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Οστοζένκα και Σετσενόφσκι, στα νοτιοδυτικά προάστια της Μόσχας.

Η βίλα κτίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, ως μέρος της περιουσίας του Μεγάλου Δούκα στην περιοχή.

Το 1890, η πολυτελής κατοικία πέρασε στην ιδιοκτησία ενός ζάμπλουτου Ρώσου εμπόρου υφασμάτων, του Βλαντιμίρ Αλεξάντροβιτς Λιζίν.

Το 1907 ο Λιζίν προχώρησε σε εκτεταμένη ανακαίνιση και έδωσε στην έπαυλη τη μορφή που έχει σήμερα, με τα 20 δωμάτια που αριθμεί.


Παρ’ ότι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα πυκνοκτισμένη συνοικία της Μόσχας, η βίλα έχει και πολύ μεγάλο κήπο.

Ενώ το οίκημα ανακαινίστηκε και πρόσφατα, διατηρώντας όμως το αυτοκρατορικό και υπερπολυτελές αρχικό προφίλ του.

Δείτε φωτογραφίες της εντυπωσιακής τσαρικής έπαυλης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ