Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς νικητή το φιλικό του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναχαϊκή, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Καρπενήσι. 

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προηγήθηκε στο 16΄ με τον Μωραϊτη ο οποίος από κοντά επωφελήθηκε από την ασταθή απόκρουση του Στρέζου σε σουτ του Ελευθεριάδη.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 22΄ με τον Μάνο που βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή της Παναχαϊκής. Ο Μωραϊτης ωστόσο, βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 31΄ με ατομική ενέργεια κάνοντας το 2-1. Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου ισοφάρισε στο 73΄ με τον Λεάλ, που κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ. 

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Μωραϊτης. 
Έπαιξαν και οι Βρονταράς, Χαλκιάς, Πολίμος, Μασούρας, Γκίνο, Σωτηράκος, Αργυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος. 

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Περογαμβράκης, Μάνος, Όγκμποε. 
Έπαιξαν και οι: Δερμιτζάκης, Σιώπης Ζιαμπάρης, Οικονόμου, Μάρτος, Ορτέγκα, Λεάλ, Κουσκουνάς, Μονιάκης, Πλευράκης, Νηστικάκης, Κοντογιάννης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ