Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντομίνγκες: «Προτάσεις από Ελλάδα και Ισπανία, τα είχα βρει με Ρίβερ»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες σε δηλώσεις του στην Αργεντινή τόνισε πως ήξερε εδώ και καιρό ότι δεν θα έμενε στον Ολυμπιακό κι έκανε λόγο για ενδιαφέρον από Ελλάδα και Ισπανία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη Ρίβερ.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αργεντινός:

Για την Ρίβερ και το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Την τελευταία φορά εγώ είχα καταλάβει πως τα είχαμε βρει με την Ρίβερ αλλά το τεχνικό επιτελείο δεν ήθελε να γυρίσω. Πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις του καθενός».

Για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του: «Στον Ολυμπιακό είχα καταλάβει καιρό πριν ότι δεν θα έμενε. Αποδεσμεύτηκα από την ομάδα και παρότι δεν μου μεταφέρθηκε αμέσως αντιλήφθηκα πως δεν ήμουν στα πλάνα της για τη νέα χρονιά. Σέβομαι και εκτιμώ πολύ την ομάδα και τον κάθε προπονητή και την επιθυμία του. Για την Ρίβερ δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις εάν θα γυρίσεις ή όχι. Πρέπει να δω τις επιλογές μου με την οικογένειά μου. Έχω προτάσεις από Ελλάδα και Ισπανία και θα δούμε μαζί με την οικογένειά μου το τι θα γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ