Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Γιατί ο Ιβάν απειλεί με πρόωρη συνταξιοδότηση τον Καλογερόπουλο;

H χρονιά διαιτητικά έκλεισε με δύο πολύ καλές διαιτησίες. Και είναι απορίας άξιον για ποιο λόγο ο Ιβάν Σαββίδης τα έβαλε με τον Χάρη Καλογερόπουλο, απειλώντας τον με… πρόωρη συνταξιοδότηση.

Αν, μάλιστα, υπάρχει ένα λάθος, αυτό είναι η μη αποβολή του Ενρίκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κλωναρίδη.

Δεν υπάρχει καμία άλλη φάση που να είναι προς συζήτηση, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι βοηθοί Ευθυμιάδης και Κούλα Χασάν.

Ο Μάνταλος στη Νέα Σμύρνη επέστρεψε μετά από 100 μέρες σε ματς Σούπερ Λιγκ κι έκλεισε με μία πάρα πολύ καλή παρουσία τη χρονιά έχοντας και την συνδρομή των βοηθών του.

Και οι δύο κόκκινες ήταν σωστές, καθώς η δεύτερη κίτρινη στον Μπεν ήρθε για παρεμπόδιση του τερματοφύλακα, ενώ η πρώτη ήταν για έντονη διαμαρτυρία και ο Χριστοδουλόπουλος αποβλήθηκε για χειρονομία.

Π. ΚΟΥΤΑΚΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ