Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Η κόρη τους Αλεξάνδρα, ποζάρει με μαγιό και κλέβει την παράσταση… (φωτο)

Μπορεί να μας χωρίζουν περίπου δύο μήνες από το καλοκαίρι, αλλά αρκετές Ελληνίδες έχουν φορέσει ήδη το μαγιό τους κάνοντας τα πρώτα τους μπάνια. Ανάμεσα στις καλοκαιρινές φωτογραφίες που μας εντυπωσίασαν, είναι και αυτή της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου.

Η 18χρονη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού μάλλον ανυπομονεί αρκετά για το καλοκαίρι και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια μάλιστα έχοντας αδυναμία στο λευκό επιλέγει και σχετικά μαγιό, μιας και το μαύρισμα της αναδεικνύεται καλύτερα με την συγκεκριμένη επιλογή.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: 

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου με μαγιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ