Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το Λαύριο «πάτησε» τον Κολοσσό!

Το Λαύριο, έχοντας «ανεβασμένη» ψυχολογία μετά και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, πήρε σπουδαίο διπλό στην Ρόδο με 63-79 κόντρα στον Κολοσσό, για την 24η αγωνιστική της Α1.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, το Λαύριο όμως, ανέβασε «στροφές» στην συνέχεια και με ένα σερί έξι πόντων, στο 6’ προηγήθηκε με 7-15. Ο Κολοσσός δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν περισσότερο και στο τέλος του δεκαλέπτου είχε μειώσει σε 17-20. Το Λαύριο μπήκε «δυνατά» και στην δεύτερη περίοδο και στο 14’ είχε ανεβάσει την διαφορά στο +10 (23-33). Ο Κολοσσός δυσκολευόταν επιθετικά και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι τον ρυθμό τους, στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 31-43.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε, με το Λαύριο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, ελέγχοντας το παιχνίδι. Στο 26ο λεπτό, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε ανεβάσει την διαφορά στο +18 (40-58) και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά, στο 30’ ήταν μπροστά στο σκορ με 46-65. Στην τελευταία περίοδο ο Κολοσσός έδειξε σημάδια αντίδρασης αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κόψει την «φόρα» του Λαυρίου, που έφτασε τελικά στην σπουδαία νίκη με 63-79.

Δεκάλεπτα: 17-20, 31-43, 46-65, 63-79.

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Ρέντικ 6, Τσούκου 11 (1), Ρέλεφορντ 8 (1), Βασιλόπουλος 6, Χολ 13, Λιάπης, Σαλούστρος 9, Αγγελάκος 3, Άχονεν 1, Παπαδάκης, Ουάτσον 6, Γεωργαλλής.

Λαύριο (Σερέλης): Χάμιλτον 12 (1), Έβανς 8, Γκρέι 20 (2), Στεφανίδης 5 (1), Μπολντς 8, Τσίρος, Αθανασούλας 9 (1), Κακλαμανάκης 3, Αναγνωστάκης 2, Νίξον 9 (1), Περράκης 3 (1)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ