Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ατομική βόμβα η Σαρλίζ Θερόν!!!

Ο Ψυχρός Πόλεμος στο ανατολικό Βερολίνο γίνεται πιο καυτός, με την κατάσκοπο Σαρλίζ Θερόν στο «Atomic Blonde» δίπλα στον Τζέιμς ΜακΑβοϊ.

Ο Ντέιβιντ Λιτς, σκηνοθέτης, παλιότερα, του πρώτου «John Wick», ετοιμάζεται ολοταχώς για το «Deadpool 2», που αν κρίνουμε από το promo του, θα είναι τουλάχιστον τόσο απολαυστικό, όσο το πρώτο.

Nωρίτερα, όμως, ο Λιτς παρουσιάζει μια άλλη υπερ-ηρωίδα, βγαλμένη από το κορμί και το μοιραίο βλέμμα της Σαρλίζ Θερόν. Η ταινία λέγεται «Atomic Blonde», είναι βασισμένη στο graphic novel του Αντονι Τζόνστον, «The Coldest City» και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στα τέλη Ιουλίου 2017.

Στο «Atomic Blonde», η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την ικανότερη πράκτορα στην υπηρεσία της Βασίλισσας της Αγγλίας, στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Η Πράκτορας Λορέιν Μπρότον είναι, σε ίσα μέρη, δαιμόνια, αισθησιακή και αμείλικτη, έτοιμη να αξιοποιήσει κάθε αρετή της για να παραμείνει ζωντανή στις αδιανόητες αποστολές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ