Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τελειώνει του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό»

Ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό. 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι να κλείσουν τον Ιρανό επιθετικό και να προσφέρουν 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο. 

Μάλιστα οι πρωταθλητές Ελλάδας εμφανίζονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό. 

Να τονιστεί πως η μεταγραφή γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για τον Ιρανό, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια και θα ξεκινήσει σύντομα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ