Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιαννακόπουλος για το λάβαρο του Μποντιρόγκα: «Όταν μας σέβονται θα τους σεβόμαστε»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 86-80 από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague, σε ένα παιχνίδι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των «πράσινων» για τις αποφάσεις της διαιτησίας.

Ο αναλυτής διαιτησίας, Τοντ Γουόρνικ, δικαίωσε το «τριφύλλι» και ξεκαθάρισε πως τα πιο κραυγαλέα και σημαντικά λάθη των διαιτητών έγιναν εις βάρος της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Η ΚΑΕ, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης, πήρε την απόφαση να κατεβάσει το λάβαρο του Μποντιρόγκα από το «T-Center». Μία μέρα μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για αυτή την κίνηση με ένα story στο Instagram και ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» θα τους σέβεται όταν το σέβονται.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ρε Φρι, είναι κάποιοι που διαφωνούν με την απόφαση… Πάνω στον θυμό ότι κατεβάσαμε, λέει, το λάβαρο του Μποντιρόγκα. Άκου, λέει, πάνω στον θυμό. Όχι. Ο θυμός είναι όταν γίνεται το φάουλ την περασμένη εβδομάδα στο τελευταίο σουτ και δεν δίνεται, όταν όλη τη σεζόν μάς έχουν πάει γ@μ!ώντ@ς, όταν κάνεις παράπονα και δεν βρίσκεις το δίκιο σου.

Και η θέση μου είναι να προστατεύω την ομάδα. Και όταν, λοιπόν, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, όσο και αν έχουν τιμηθεί και τιμήσει τον σύλλογο, πράττουν έτσι, με αδιαφορία απέναντί μας σε αυτά που γίνονται, εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Όταν μας σέβονται θα τους σεβόμαστε, όταν μας γ@μ@νε, θα τους γ@μ@με».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ