Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Mίνα Αρναούτη ξεσπά σε όσους την κατηγορούν: «Είναι στρατιές ηλιθίων που η άποψη τους δεν με ενδιαφέρει»

Κατά όσων την κατηγορούν τη βρίζουν και την απειλούν σχετικά με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη, με νέα ανάρτησή της στο facebook.

H Mίνα που είχε την ατυχία να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ που στέρησε τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή, ξέσπασε κατά όλων των φανατικών οπαδών του τραγουδιστή που ζητούν “δικαίωση” και της αποδίδουν ευθύνες. Η νεαρή γυναίκα λέει μεταξύ άλλων αποκαλεί αμόρφωτους και επικίνδυνους όλους αυτούς που όλο αυτό τον καιρό, φέρονται εναντίον της με … μίσος και πάθος και αναφέρει μεταξύ άλλων: 

Οι ” δικεοσι τορα” είναι στρατιές ηλιθίων που η άποψη τους δεν με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν φταίει η οικογένεια τους ή κοινωνία ή οι δυσκολίες της ζωής που τους άφησαν κούτσουρα αλλά ειλικρινά θλίβομαι που υπάρχουν ,που ψηφίζουν, που μεγαλώνουν παιδιά, που ασκούν επαγγέλματα που μπορούν να βλάψουν άλλους ..δεν ξέρω τι είδους ικανοποίηση είναι αυτή που παίρνουν παριστάνοντας τον αρχηγό τους αλλά μου ακούγεται πολύ άρρωστο και επικίνδυνο”.

Πηγή: tlife.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ