Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γκερέιρο: «Μετάνιωσα που πήγα στην ΑΕΚ»

Μετανιωμένος για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ το 2009 δηλώνει μετά από τόσα χρόνια ο Ρότζερ Γκερέιρο. 

Ο πρώην μέσος της «Ένωσης» σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην Πολωνία έκανε τον απολογισμό της καριέρας του και μίλησε για όλα όσον αφορά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ το 2009.

«Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά το ξέρω τώρα. Αν ήξερα τι θα γινόταν και τι με περιμένει στην Ελλάδα θα προτιμούσα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με την Λέγκια. To μετάνιωσα που πήγα στην Αθήνα.

Έπαιξα στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια αλλά πληρώθηκα μόνο τα δύο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι πιο σοφός από όλα αυτά που έγιναν.

Ήταν μία πολύ σοβαρή πρόταση από την Ελλάδα με καλά χρήματα. Δεν μπορούσα τότε να αρνηθώ. Είχα ακούσει ότι μετά το Euro το 2008 με είχαν παρακολουθήσει Παρί Σεν Ζερμέν, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άγιαξ.

Αλλά δεν ήρθε κάποια άλλη πρόταση εκτός από της ΑΕΚ. Ήταν μία πρόταση 250 χιλιάδων ευρώ το χρόνο συν μπόνους πρόκρισης στο Europa League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ