Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίβιτς: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Ξάνθη»

Στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από τα ματς του πρωταθλήματος ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την κατάσταση μετά την νίκη στην Τρίπολη και πριν τον αγώνα με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην ΝΟVA:

Για τη διαχείριση του ρόστερ: «Διαπίστωσα στο τρίτο παιχνίδι που δώσαμε στη σειρά ότι οι παίκτες μου μπορούν να αντιδράσουν να κρατήσουν το ρυθμό και να δείξουν σοβαρότητα. Μπήκαν παίκτες που δεν είχαν παίξει και έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε και αυτό είναι θετικό. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και παίκτες που δεν έχουν παίξει ακόμη . Περιμένω από όλους να είναι έτοιμοι όταν χρησιμοποιηθούν να βοηθήσουν την ομάδα. Τους βλέπω, μιλώ μαζί τους και ενημερώνομαι για το πως αισθάνονται. Προσέχουμε και αυτούς που δεν παίζουν. Υπάρχουν προπονήσεις στις οποίες κρατούν την ένταση που θέλουμε. Θα συνεχίσουμε έτσι».

Για την σημασία της νίκης στην Τρίπολη: «Ήταν μια νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό τέλειωσε πετύχαμε το στόχο μας και συνεχίζουμε».

Για το πόσο καλά γνωρίζει την Ξάνθη: «Εικόνα από την Ξάνθη, όπως και κάθε αντίπαλο έχουμε. Τους γνωρίζουμε αφού παίξαμε και ένα φιλικό. Ξέρουμε ότι δεν ξεκίνησαν καλά, αλλά με δύο ήττες. Για μένα αυτό δεν λέει τίποτα. Παραδοσιακά η Ξάνθη μας δυσκολεύει και σε καμία περίπτωση δεν περιμένω ένα εύκολο παιχνίδι. Έχω πει και στους παίκτες ότι για να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο θα πρέπει να δώσουμε το 100%, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να δείχνουμε καλύτεροι σε κάθε αγώνα. Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα που μαθαίνουν εκτός των άλλων πως παίζουν οι αντίπαλοι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν έχω κάτι που φοβάμαι. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι και πως θα δείξουν την ίδια σοβαρότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αν το κάνουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το αποτέλεσμα θα έρθει».

Για τον αγώνα με τη Λίμπερετς: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν μας απασχολεί ο αγώνας της Ευρώπης. Ο αντίπαλος που θέλουμε να κερδίσουμε είναι η Ξάνθη».

Πως περιμένει να δει τους παίκτες του: «Πειθαρχημένους με διάθεση όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Παίκτες που δημιουργούν που ξέρουν και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι να βγάζουν αυτό που ζητάμε. Υπάρχει βέβαια πάντα και ο αντίπαλος. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Μετά από δύο ήττες η Ξάνθη να ψάξει ότι καλύτερο για αυτήν στην Τούμπα».

Για τα καλά διαστήματα της ομάδας του στις αρχές των αγώνων: «Θέλουμε να παίζουμε έτσι 90΄. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε χωρίς απώλειες την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη με τον Βλάνταν Ίβιτς, που πλέον μπορεί να υπολογίζει και στο Μαρίν Λέοβατς να δίνει το βάρος στην τακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ