Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναστασιάδης: «Κάναμε δώρο δύο γκολ»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του τόνισε πως η Λάρισα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο τα λάθη έκριναν την αναμέτρηση.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερες ευκαιρίες απ’ την Κέρκυρα. Παρ’ όλα αυτά βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0. Κάναμε δώρο δύο γκολ, τα οποία ούτε ερασιτεχνικές ομάδες δεν κάνουν. Δυστυχώς τα λάθη έγιναν από έμπειρους παίκτες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά σήμερα αρκετά παιδιά ήταν σε άσχημη μέρα.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε στυλ, αφού η Κέρκυρα αγωνίστηκε με αντεπιθέσεις. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι, όμως δεν έγινε αυτό. Έτσι, μοιραία έμεινε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα τεχνικού της ΑΕΛ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ