Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίβιτς για προετοιμασία, μεταγραφές και Περέιρα

O Βλάνταν Ίβιτς δεν στάθηκε ιδιαίτερα στο φιλικό παιχνίδι με την Σιλβόντε, παρά μόνο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διάθεση των παικτών του. Ωστόσο, έχουν ενδιαφέρον αυτά που είπε για την πορεία της προετοιμασίας, για το αν θα γίνουν μεταγραφές, για τις εντυπώσεις του από τον Περέιρα, αλλά και για τους Κάτσε-Μακ.

Αναλυτικά:

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Αυτά που δοκιμάσαμε τις προηγούμενες ημέρες τα βγάλανε τα παιδιά. Ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά δείξαμε σοβαρότητα. Ηταν το πρώτο φιλικό, έχουμε πολύ δουλειά ακόμη».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δύο ομάδες, δύο 45λεπτα δεν μπορώ να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός, αλλά αυτό που ζήτησα το βγάλαμε. Στη συνέχεια πιο δυνατοί αντίπαλοι, για να είμαστε έτοιμο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για το Champions League, έχουμε τρεις εβδομάδες, δουλεύουμε σκληρά και στόχος μου είναι να είμαστε έτοιμοι εκείνη την ημερομηνία».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Για το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε, αυτό που περίμενα αυτό είδα. Είμαστε καλό δρόμο, συνεχίζουμε βήμα-βήμα και με πολύ δουλειά».

Για τις μεταγραφές: «Μπορεί να έρθουν, δεν μπορώ να πω ακόμη. Δουλεύομε σε κάποιες θέσεις και θα φανεί στο μέλλον. Μπορεί σύντομα να έχουμε μεταγραφές, θα δούμε».

Για τον Περέιρα: «Τον γνωρίζω καλά, ξέρω ότι είναι ένας παίκτης με ικανότητες, τον χρειάζεται η ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος όπως δουλεύει, είναι σοβαρός και κάνει μεγάλη προσπάθεια, εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Για τους Μακ και Κάτσε: «Και ο ένας και ο άλλος παίξανε σχεδόν όλο το χρόνο, γιατί πήγανε και στο ευρωπαϊκό. Μπορεί κάποιος να μην έπαιξε όλα τα παιχνίδια, αλλά είναι σημαντικό να έχουν ξεκούραση. Το χρειάζεται ο οργανισμός τους, για να έρθουν πίσω και με διάθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ