Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσπαθεί για νέο ραντεβού των «μεγάλων» ο Κοντονής

Η πρώτη προσπάθεια του Σταύρου Κοντονή να πραγματοποιηθεί ραντεβού των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, όμως, φαίνεται ότι επιμένει στην πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής και για τον λόγο αυτό έχει αρχίσει και πάλι τις επαφές για να πραγματοποιηθεί μια νέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του υφυπουργού έχει επικοινωνήσει με αυτέ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με στόχο αυτή την φορά να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με εκπροσώπους, μάλιστα, από όλες τις ομάδες. Προσπαθεί να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για αυτή τη συνάντηση, για να λάβει ο υφυπουργός και την τελική του απόφαση.

Μέχρι τώρα, τόσο η πλευρά της ΑΕΚ όσο και εκείνη του Παναθηναϊκού ζήτησαν να μάθουν ποια θα είναι τα θέματα της συζήτησης για να λάβουν την απόφασή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ