Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόταση για Χαντάκια από τον Πανιώνιο

Μπορεί σε δύο μέρες να τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο στον Πανιώνιο κινούνται δυναμικά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θα καλύψει το κενό που άφησε η μετακίνηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» μία περίπτωση που φέρονται να εξετάζουν σοβαρά στη Νέα Σμύρνη είναι εκείνη του νεαρού στόπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρη Χαντάκια.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα του πρωταθλήματος και φέτος έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Super League, έχοντας έως τώρα 3 συμμετοχές.

Πάντως το δημοσίευμα αναφέρει πως οι κυανέρυθροι ήδη έχουν προσεγγίσει τους Αγρινιώτες, όμως ακόμα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ