Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοφοκλής: “Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ”

Ικανοποιημένος ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης από την απόδοση του και τη νίκη επί της Λιμόζ δήλωσε ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας σέντερ είπε για την νίκη επί της Λιμόζ: “Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα προετοιμάστηκε όπως θα έπρεπε και δουλέψαμε στις αδυναμίες της Λιμόζ. Ο,τι κάναμε στην προπονήσεις, βγήκε. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ, η ομάδα βρηκε μια αρμονία και αυτό φάνηκε από τις 23 ασίστ. Ολα μια χαρά… Κάναμε το πρώτο βήμα και συνεχίζουμε”.

Για τον ρόλο του φαβορί και του αουτσάιντερ που έχει ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδια του φέτος: “Οταν οι οι αντίπαλοι δεν σε υπολογίζουν, είναι πιο εύκολο γιατί είσαι πιο χαλαρός. Αυτά δεν έχουν σημασία για μένα. Η ομάδα πρέπει για να κερδίζει και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή και δυνατή ομάδα. Ο,τιδήποτε γίνεται πέρα από αυτό και δεν έχουμε συγκέντρωση, πρέπει να το διορθώσουμε. Τώρα προσπαθούμε για το καλύτερο. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά και να έχει μια αρμονία στο παιχνίδι της. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα και να περάσουμε στην επόμενη φάση (του Eurocup)”.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος που ήρθε στον ΠΑΟΚ: “Ηρθα στον ΠΑΟΚ επειδή θα μου δινόταν η δυνατότητα να παίξω και να κάνω περισσότερα πράγματα. Οταν βρίσκεσαι σε κάποιες καταστάσεις, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αυτά που σου λένε οι προπονητές. Εδώ ο κόουτς μου ζητάει να βοηθήσω και το κάνω. Περνάω καλά εδώ και διασκεδάζω παίζοντας και αυτό φαίνεται. Αν δεν είχα αυτό το αίσθημα της άνεσης και της διασκέδασης, πάλι θα έκανα αυτό που έπρεπε για να βοηθήσω”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερό του ματς απέναντι στην Λιμόζ: “Ηταν καλό παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύερα και να τα διορθώσουμε. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Μπασκετικά ναι, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ