Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Είναι το ξεκίνημα για κάτι καλό”

Ο σκόρερ και πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο Χάρης Χαρίσης, μίλησε για τη ψυχολογία που πήρε η ομάδα του από το σημερινό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στα ανάμεικτα συναισθήματά του για το γκολ που σημείωσε.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το τι άλλαξε στην εικόνα της ομάδας σήμερα, σε σχέση με το παιχνίδι με την Καλλονή: «Σήμερα παίξαμε με διαφορετικό σύστημα. Πήραμε ψυχολογία από μόνοι μας, είχαμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να παίξουμε και όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, γιατί δείχνει ότι βρίσκει και πάλι τα πατήματά της. Είναι το ξεκίνημα για κάτι καλό».
 

Για το αν το κάτι παραπάνω που έλεγε ότι ο Τούντορ ότι χρειάζεται η ομάδα, βγήκε στο σημερινό παιχνίδι: «Θεωρώ πως αν η ομάδα συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια, τότε αυτό θα είναι και το «κλικ» που ζήτησε ο προπονητής».
 

Για το ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο και το γκολ που πέτυχε απέναντι στην πρώην ομάδα του: «Το γκολ από τη μία χάρηκα που το έβαλα, γιατί ήταν το πρώτο μου στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ήταν και κάπως ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί πέρασα πολύ ωραία χρόνια και έζησα μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΣ και ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ