Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα συζήτησης ξανά ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ξανά θέμα συζήτησης με τις δηλώσεις του για την εμφάνισή του και τη σύγκριση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή “Piers Morgan Uncensored”, ο 40χρονος άσος της Αλ Νασρ μίλησε με χιούμορ για τη φήμη του, την εικόνα του και τη σύγκριση με τον Μπέκαμ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του πιο όμορφο, απάντησε: “Εξαρτάται… Το να είσαι όμορφος δεν είναι μόνο το πρόσωπο, αλλά όλο το πακέτο.”

Γελώντας, πρόσθεσε: “Εγώ, 100%! Δεν υπάρχει αμφιβολία! Εκείνος έχει όμορφο πρόσωπο, ναι… αλλά το υπόλοιπο είναι φυσιολογικό. Εγώ δεν είμαι φυσιολογικός, είμαι τέλειος!” Η φράση προκάλεσε γέλια στο στούντιο, ενώ ο Ρονάλντο τόνισε και τη διεθνή του αναγνωρισιμότητα: “Αν βάλεις εμένα και τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα debate, ακόμα και στα πιο μικρά νησιά με ξέρουν περισσότερο από εκείνον!”

Παρά την αυτοπεποίθηση και το χιούμορ του, ο Πορτογάλος επανέλαβε τον σεβασμό του στον Μπέκαμ: “Είναι ωραίος τύπος, τον συμπαθώ πολύ. Απλώς… εγώ είμαι λίγο πιο τέλειος!” Με το αφοπλιστικό του χαμόγελο και τη σιγουριά του, ο Ρονάλντο απέδειξε γιατί παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και γοητευτικά πρόσωπα στον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ