Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Σπίκερ από την Αργεντινή «τα ‘χασε» με το γκολ του Ταμπόρδα

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί της Μπέτις για τη φάση των «16» του Europa League έκανε τον γύρο του κόσμου. Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ταμπόρδα στο 88ο λεπτό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση μετά την υπόδειξη του Μαρτσίνιακ μέσω VAR για το πέναλτι στον Σφιντέρσκι. Με ψυχραιμία από τα 11 μέτρα, δεν επηρεάστηκε από τον Πάου Λόπεθ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο ΟΑΚΑ επικράτησε πανζουρλισμός από περίπου 30.000 οπαδούς του «τριφυλλιού», ενώ έντονες ήταν οι αντιδράσεις και στη Λατινική Αμερική, όπου οι σπίκερ είναι γνωστοί για το πάθος στις περιγραφές τους.

«Taborda, Taborda… gooooooool de Panathinaikos!», φώναξε ο Αργεντινός εκφωνητής μετά το γκολ του Ταμπόρδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ