Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσαν κουτουλιές σε αγώνα της Α1 ΕΠΣΗ

Η Χερσόνησος επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, όμως το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε γενική σύρραξη με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε, όταν ο προπονητής του Εργοτέλη, Ηλίας Κώτσιος, χτύπησε με κουτουλιά τον ποδοσφαιριστή της Χερονήσου, Δημήτρη Μηλάκη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή των κιτρινόμαυρων, με το παιχνίδι να διακόπτεται για περίπου πέντε λεπτά, έως ότου εκτονωθεί η ένταση και επανέλθει η ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το VIDEO με τα επεισόδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ