Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ: «Βροχή» τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο – Δείτε τι συνέβη στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης

«Βροχή» έπεφταν τα γκολ στο γήπεδο του Άρη Λεμεσού, στην αναμέτρηση της κυπριακής ομάδας με την ΑΕΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Άρης επέστρεψε, ισοφαρίζοντας με γκολ των Κακουλλή και Γκόλντσον.

Ο «Δικέφαλος» ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, «έπνιξε» την κυπριακή ομάδα και με δύο τέρματα από νωρίς πήρε γερό προβάδισμα στο ματς.

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς προηγήθηκε στο 9’ με τον Περέιρα. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Μάνταλου.

Στο 14’ η «Ένωση» διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ρέλβας.

Ο Άρης τα είχε χαμένα, όμως χάρη στην ικανότητα του Κακουλλή αντέδρασε στο 18’ και μείωσε σε 1-2. Μακρινή πάσα του Χάμπου Χαραλάμπους προς τον Κύπριο φορ που έφυγε ταχύτατα στη κόντρα, έκανε ωραίο κοντρόλ και πλάσαρε ιδανικά.

Ο Άρης πήρε αυτοπεποίθηση και κατάφερε στο 31′ να φέρει το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας στο 31′ με τον Γκόλντσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ