Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσέριν: «Μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα – Να ανασυνταχθούμε ενόψει ΑΕΚ»

Ο Ανταμ Τσέριν τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρέμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με την Στουρμ Γκρατς κι είναι χαρούμενοι για τη νίκη (2-1) και θεωρεί πως βρίσκονται σε καλό μομέντουμ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ για αυτό και ζήτησε ανασύνταξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσέριν:

«Περιμέναμε έναν δύσκολο αγώνα. Το στιλ του αντιπάλου είναι να πιέζει και πίεσε, αλλά εμείς έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 90’ του αγώνα, αυτό κάναμε, όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη κι είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για τους τρεις σημαντικούς βαθμούς που κατακτήσαμε.

Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανασυνταχθούμε, να ετοιμαστούμε, ώστε να φανούμε ετοιμοπόλεμοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ