Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρελάθηκαν με την απόφαση του Ιωαννίδη!

Ο Φώτης Ιωαννίδης δείχνει πλήρη αφοσίωση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ακυρώνοντας προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα για να επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του και να επιστρέψει το συντομότερο στα γήπεδα.

Ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου τη στιγμή που άρχιζε να βρίσκει ρυθμό με τη νέα του ομάδα. Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία περίπου έξι εβδομάδων από την αγωνιστική δράση.

Ωστόσο, ο 25χρονος διεθνής δεν πτοείται και εργάζεται εντατικά για να συντομεύσει τον χρόνο αποθεραπείας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», αποφάσισε να μην εκμεταλλευτεί το ρεπό που του δόθηκε από τον σύλλογο.

Αν και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Μπενφίκα στις αρχές Δεκεμβρίου φαντάζει δύσκολη, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του, Ρουί Μπόρζες, το ταχύτερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ