Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι έκανε ο Αντρέ Λουίς στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ο Αντρέ Λουίς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στην «Allwyn Arena», αφήνοντας θετική εντύπωση με την παρουσία του.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 35 λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 71ο λεπτό στη θέση του Τσικίνιο και πρόλαβε να δείξει σημαντικά στοιχεία του ταλέντου του.

Η κορυφαία στιγμή της παρουσίας του ήταν στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ταρέμι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η συνεισφορά του, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Στις μεταβιβάσεις του ήταν σχεδόν αλάνθαστος, με 11 επιτυχημένες πάσες σε 12 προσπάθειες (ποσοστό 92%).

Ο Λουίς είχε 21 επαφές με την μπάλα, χάνοντας την κατοχή μόνο μία φορά λόγω κακού κοντρόλ, ενώ προώθησε το παιχνίδι κουβαλώντας τη μπάλα εννέα φορές.

Παράλληλα, έδωσε πολλές μάχες, συμμετέχοντας σε έξι μονομαχίες στο έδαφος και τέσσερις στον αέρα, βγαίνοντας νικητής σε δύο από κάθε κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ