Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέλει να αγωνιστεί ξανά με την Εθνική Βραζιλίας

Ο Τιάγκο Σίλβα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Φλουμινένσε, αποδεικνύοντας πως ακόμη και στα 41 του χρόνια παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο. Ο άλλοτε αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τσέλσι πραγματοποιεί εμφανίσεις που έχουν ανοίξει συζήτηση για πιθανή επιστροφή του στην Εθνική Βραζιλίας.

«Ο Τιάγκο Σίλβα είναι ξανά ένα θηρίο, παίζει ως ηγέτης. Όταν λέω ότι αξίζει να παίξει στο Μουντιάλ, δεν το λέω για να το πω. Σήμερα έδωσε ακόμα ένα μάθημα ποδοσφαίρου», ανέφερε πρόσφατα ο προπονητής της Φλαμένγκο, Ρενάτο Πορταλούπι.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, με τον Σίλβα να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ανακοινώσει το «τέλος» του από τη «Σελεσάο» και παραμένει διαθέσιμος για νέες κλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ