Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεντόγλου: «Το καλοκαίρι θα κάνω ρεκόρ αγώνων»

Για τους λόγους που τον έφεραν στην πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου αλλά και τις επιδιώξεις του ενόψει του καλοκαιριού, αναφέρθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποκάλυψε ότι ήταν άρρωστος κατά τη διάρκεια των αγώνων, γεγονός που επηρέασε την απόδοσή του.

Όσα είπε:

«Η θέση δεν είναι καλή, ειδικά για μένα. Τουλάχιστον έδειξα μια μαχητικότητα, το πάλεψα, γιατί η σεζόν μου ήταν χάλια. Ήμουν άρρωστος, έχασα το Ευρωπαϊκό. Η διάθεση και η ψυχολογία μου είναι καλή, έτσι κι αλλιώς στον ανοιχτό στίβο δίνω περισσότερη βάση. Στεναχωρήθηκα λίγο, γιατί θα μπορούσε να γίνει ωραίος αγώνας αν πηδούσα και εγώ».

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει κάποιος που σταμάτησε να τον πιστεύει:

«Μπορεί κάποιος που δεν ξέρει πώς λειτουργεί ο αθλητισμός να σταμάτησε να πιστεύει, αλλά είναι φυσιολογικό μετά από μια Ολυμπιακή χρονιά να μην κάνεις τόσο καλή σεζόν. Βέβαια, εγώ ήμουν καλά, καλύτερα από ποτέ, απλώς το κακό είναι ότι δεν το έδειξα».

Για το αν είχε “μάτι”, όπως είπε ο Καραλής:

«Δεν είχα μάτι εγώ (γέλια), άρρωστος ήμουν. Το καλοκαίρι, όπου με βλέπετε, θα κάνω ρεκόρ αγώνων, ρεκόρ μίτινγκ, ρεκόρ δικό μου, καλύτερη επίδοση στον κόσμο και χρυσό στο Παγκόσμιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ