Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τσιτσιπάς

Αποκλεισμός με ανατροπή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Αποχαιρέτησε το Αμβούργο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς αποκλείστηκε από τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με  2-1 σετ (6-3, 1-6, 3-6) απότον Σέρβο, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν συγκεντρωμένος και μάλιστα προηγήθηκε στο πρώτο σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, έχασε ελάχιστους πόντους στα πρώτα γκειμ και προηγήθηκε εύκολα με 4-0. Κάπου εκεί ο Κραΐνοβιτς άρχισε να δείχνει σημάδια αντίδρασης.

Ο Σέρβος ζόρισε τον Τσιτσιπά στο πέμπτο γκέιμ και στη συνέχεια κατέκτησε τα επόμενα τρία για να μειώσει σε 5-3. Τελικά ο "Στεφ" βρήκε τη λύση μέσα από το σερβίς του και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο. Ο Κραΐνοβιτς συνέχισε στο ίδιο τέμπο βάζοντας δύσκολα στον Στέφανο Τσιτσιπά με τους δύο τενίστες να προσφέρουν μία ωραία μονομαχία στους θεατές.

Ο Σέρβος κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά στο τέταρτο γκέιμ και να προηγηθεί με 3-1. Ο Κραΐνοβιτς συνέχισε να είναι κυρίαρχος και να οριοθετεί τον ρυθμό. Έκανε ακόμη ένα μπρέικ και κατέκτησε το σετ με 6-1, ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Ο Κραΐνοβιτς έκανε το μπρέικ νωρίς και στο τρίτο σετ, ενώ στη συνέχεια μετουσίωσε το σερβίς του «γράφοντας» το 3-1. Ο Σέρβος τενίστας συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι, με τον Στέφανο να μην μπορεί να κάνει το μπρέικ . Έτσι έχασε και το τρίτο σετ με 6-3.