Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα συγχαρητήρια του Φέντερερ στον Ναδάλ για την… ισοφάριση (ΦΩΤΟ)

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ είναι μεγάλοι αντίπαλοι στα courts, όμως πάνω από όλα υπάρχει τεράστιος σεβασμός μεταξύ τους.

Ο αριστερόχειρας Ισπανός τενίστας έφτασε σήμερα τον Φέντερερ σε κατακτήσεις Grand Slam (20) και ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν για το επίτευγμα ήταν ο 29χρονος Ελβετός. Τα λόγια του, μάλιστα, είναι υπέροχα.

«Πάντα είχα τον μέγιστο σεβασμό για τον φίλο μου Ράφα ως άνθρωπο και ως πρωταθλητή», έγραψε αρχικά στα social media o θρυλικός Ελβετός τενίστας. «Ως ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου για πολλά χρόνια, νομίζω ότι σπρώξαμε ο ένας τον άλλον για να γίνουμε καλύτεροι παίκτες. Συνεπώς, είναι τιμή για μένα να τον συγχαίρω για την 20η Grand Slam νίκη του. Είναι εκπληκτικό που έχει κερδίσει το Roland Garros 13 φορές που είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα στον αθλητισμό. Επίσης συγχαίρω την ομάδα του, γιατί κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό μόνος του. Ελπίζω το 20 να είναι απλά ένα βήμα από το συνεχές ταξίδι για τους δυο μας. Μπράβο Ράφα, το αξίζεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ