Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Δεν τον ήθελε ο Αμορίμ

Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Ρουντ Φαν Νίστελροι, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και να φέρνει τους δικούς του βοηθούς στην ομάδα.

Ο Φαν Νίστελροι κατάφερε να βελτιώσει την κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με την Τσέλσι, όταν ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής. Παρά τη θετική πορεία του, ο Ολλανδός δεν θα συνεχίσει στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Ολλανδός είχε ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι ως βοηθός του Ερίκ Τεν Χαγκ και ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής μετά την απόλυση του 54χρονου, αλλά τώρα αποχαιρετά τη Μάντσεστερ, παρά την επιθυμία του να παραμείνει και να βοηθήσει την ομάδα από οποιοδήποτε πόστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ