Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα τρελά νούμερα του Τζόλη που τον βάζουν σε τροχιά κορυφής

Σε εντυπωσιακή φόρμα συνεχίζει και τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Τζόλης, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη χθεσινή σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 5-3 επί της Γκενκ, μοιράζοντας τρεις ασίστ και επιβεβαιώνοντας την τεράστια επιρροή του στο παιχνίδι της Μπριζ.

Συνολικά τη φετινή χρονιά, ο Τζόλης ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητά του, έχοντας ήδη φτάσει τις 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμός που τον τοποθετεί στην κορυφή παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, με 15 ασίστ σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο (Κλαμπ Μπριζ και Εθνική ομάδα) βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Μαροκινό μπακ της Ουτρέχτη, Σοφιάν Ελ-Καρουανί και τον Τούρκο εξτρέμ της Μίντιλαντ, Αράλ Σιμσίρ.

Αν συνυπολογιστούν και τα επτά γκολ που έχει πετύχει, ο Τζόλης έχει άμεση συμμετοχή σε μεγάλο ποσοστό των φετινών τερμάτων των Φλαμανδών, επιβεβαιώνοντας ότι διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ