Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, καραδοκεί η Νίκη Βόλου

Η σπουδαία αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ Β’ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πιο πρόσφατη το επιβλητικό 4-1 επί του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού σκαρφάλωσε στην κορυφή της κατάταξης. Οι ασπρόμαυροι, από την άλλη, παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, όμως εκτός έδρας έχουν πάρει και τους τέσσερις φετινούς βαθμούς.

Πιθανή απώλεια βαθμών του Ηρακλή ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί η Νίκη Βόλου. Μετά την πρώτη φετινή ήττα, το 3-1 από τον Αστέρα Β’ στην Τρίπολη, οι Θεσσαλοί υποδέχονται στο «Παντελής Μαγουλάς» την Καβάλα που έρχεται από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ (14:00)

Νίκη Βόλου – Καβάλα (16:00)

Νέστος Χρυσούπολης – Μακεδονικός (16:00)

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αστέρας Τρίπολης Β’ (14:00)

ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός (14:00)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Χανιά – Μαρκό (14:00)

Ηλιούπολη – Ελλάς Σύρου (14:00)

Ολυμπιακός Β’ – Παναργειακός (14:00)

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Αιγάλεω – Πανιώνιος (14:00)

Καλλιθέα – Καλαμάτα (14:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ