Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Στραβοπάτησε» η Νίκη Βόλου στη Τρίπολη

Ο εντυπωσιακός Αστέρας Τρίπολης Β συνέχισε τις υψηλές πτήσεις του, επικρατώντας με 3-1 της Νίκης Βόλου στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν πρώτοι, με το μακρινό σουτ του Όκο στο 10΄ να μπλοκάρεται εύκολα από τον Γκαραβέλη. Η Νίκη απάντησε άμεσα, όταν στο επόμενο λεπτό η προσπάθεια του Πέττα κατέληξε άουτ.

Στο 21΄ ήρθε το γκολ για τη Νίκη, με τον συνήθη ύποπτο, Γιάννη Λουκίνα, να εκμεταλλεύεται τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ (0-1). Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, με τον Πέττα να δοκιμάζει επανειλημμένα σουτ χωρίς επιτυχία.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, στο 43΄, σημειώθηκε η φάση που έγινε viral. Ο Γκαντέλιο, επιχειρώντας γύρισμα προς τον Γκαραβέλη, ο οποίος είχε βγει εκτός θέσης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας άθελά του σε 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47΄, η άμυνα της Νίκης έκανε νέο λάθος, επιτρέποντας στον Γραμμένο να βρεθεί σε τετ α τετ, όμως ο Γκαραβέλης έσωσε την ομάδα του. Οι Βολιώτες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, όμως το σουτ του Λώλη στο 56΄ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αστέρας, ωστόσο, είχε… άγριες διαθέσεις. Στο 64΄ ο Φρόκου έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Όκο από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή (2-1), μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει με το σουτ του Γκαντέλιο, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 81΄, ο Φρίμπονγκ, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, έφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε στον Γραμμένο, ο οποίος σύγκλινε και με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αστέρας Τρίπολης Β (Αντωνόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Λάσκαρης, Γκρόζντανιτς, Καλλαντζή(74΄Κάλα), Μπουλούλης, Αλεχάντρο(90΄Μποτόπουλος), Φρόκου(81΄Φρίμπονγκ), Γραμμένος, Οκό.

Νίκη Βόλου (Γεωργιάδης): Γκαραβέλης, Κιβρακίδης(85΄Αρίας), Γκαντέλιο, Τζανετόπουλος, Σιούτας, Έππας, Σίλβα(74΄Βουτσάς), Πέττας, Λώλης(85΄Τσέλιος), Σαποβάλοφ,(66΄Βέλλιος), Λουκίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ