Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στην Ανάβαση Κύμης ο Μάριος Ηλιόπουλος – Ο αγώνας φέρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού του (ΦΩΤΟ)

Με έντονη αγωνιστική διάθεση επιστρέφει στην Ανάβαση Κύμης ο Μάριος Ηλιόπουλος, διεκδικώντας ακόμη μια σημαντική διάκριση στο τιμόνι του Ford Fiesta.

Ανάμεσα στους οδηγούς που θα κυνηγήσουν τον απόλυτο χρόνο στη δύσκολη και συχνά γλιστερή διαδρομή της Κύμης, ξεχωρίζει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος. Ο αγώνας φέρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού του, Γιάννη, προσδίδοντας ιδιαίτερο συμβολισμό στη συμμετοχή του.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Μαΐου στις 12:00 (ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα), ενώ η εκκίνηση του αγώνα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Μαΐου στις 11:00 (με τον δρόμο να κλείνει επίσης μία ώρα πριν).

Στην Ανάβαση Κύμης την Κυριακή ο Μάριος Ηλιόπουλος - Έχει το όνομα του πρόωρα χαμένου αδελφού του Γιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ