Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στη λίστα ομαδάρας ο Μουρίνιο

Φέτος όλα δείχνουν πως η Ρεάλ θα τερματίσει τη σεζόν χωρίς να κατακτήσει κάποιο τίτλο, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -9, ενώ έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό από το ισπανικό Κύπελλο κι εσχάτως έμεινε εκτός και από το Champions League.

Σίγουρα ο Αρμπελόα δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης κι εδώ και καιρό εξετάζονται προπονητές για την επόμενη περίοδο.

Τα ονόματα των Γιούργκεν Κλοπ, Ντιντιέ Ντεσάν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ακούγονται, αλλά η εφημερίδα “Record”, που επικαλείται λόγια του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υποστηρίζει ότι στο “κάδρο” βρίσκεται και ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο “Special One” ναι μεν έχει συμβόλαιο με τη Μπενφίκα, ωστόσο, όπως αναφέρεται, το σενάριο επιστροφής του στη Μαδρίτη δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ