Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sold out το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στις 21:30 σε μία αναμέτρηση που έχει στο επίκεντρό της τη συνάντηση παλιών γνωρίμων.

Τα… φώτα έχουν πέσει πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι εξαιτίας του φιλικού δεσμού ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και στους παλιούς γνωρίμους που αναμένεται να τα… πουν εντός κι εκτός παρκέ.

Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών Γιάννης Σφαιρόπουλος θα υποδεχθεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, όμως πέραν του κόουτς υπάρχουν κι άλλα πρώην στελέχη των Πειραιωτών στη σέρβικη πρωτεύουσα που φορούν τα ερυθρόλευκα του Αστέρα.

Όπως ο Αϊζάια Κάνααν και φυσικά ο Μίλος Τεόντοσιτς, ωστόσο ο δεύτερος δεν θα είναι διαθέσιμος μαζί με τον Τζοέλ Μπολομπόι που έχει χάσει αρκετές εβδομάδες με το πρόβλημα του τραυματισμού του και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής του. Παράλληλα και ο Φίλιπ Πετρούσεφ δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του να μη μπορεί να συμμετέχει στα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Beogradska αρένα πάντως αναμένεται να είναι γεμάτη όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας για να φιλοξενήσει αυτό το… ατμοσφαιρικό παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ