Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League ψάχνει στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Συνέχεια στην «τρελή» της πορεία θέλει να δώσει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που έχει ως στόχο τους «4» του Youth League. Οι περσινή πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17:00 (Cosmote Sport 1 HD/Κανάλι Cosmote TV σε Youtube) τη Σάλτσμπουργκ στην «Akademie Liefering Platz».

Η ομάδα του Ρομέν Πιτό απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Στουρμ Γκρατς στα πέναλτι με 5-4, ενώ έχει αποκλείσει ήδη τις Ταλίνα Κάλεβ, Τρέντσιν και Χιρόνα. Οι Αυστριακοί από την πλευρά τους έθεσαν εκτός διοργάνωσης την Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά, καθώς πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που διαθέτει ένα εξαιρετικό δίκτυο σκάουτινγκ, εντοπίζοντας ταλέντα από όλη την Ευρώπη.

Στα αγωνιστικά, ο Παπακανέλλος θα ενισχύσει την ομάδα Νέων, ενώ εκτός πλάνων έμεινε ο Πλειώνης. Στην αποστολή των ερυθρόλευκων, που βρίσκεται από την Κυριακή στην Αυστρία, συμμετέχουν οι Έξαρχος, Κουράκλης, Καμπαγιοβάνης, Φράγκος, Δάμα, Πρεκατές, Ρολάκης, Καρκατσάλης, Παναγάκος, Θεοδωρίδης, Παπακανέλλος, Λιατσικούρας, Φίλης, Τουφάκης, Λίγδας, Λάνα, Πνευμονίδης, Πλις, Κτενάς, Θεοδωρίδης, Γιουσούφ και Σιλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ