Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ράπισμα του CAS στη δικαιοσύνη - Έχει τελειώσει η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης για την Εφέσεων»

«Ράπισμα του CAS στη δικαιοσύνη - Έχει τελειώσει η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης για την Εφέσεων»

Για την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (9/12, 15:00) μίλησε εκ νέου ο Μπάμπης Αποστολίδης.

Ο έμπειρος ποινικολόγος αναφέρθηκε στην διαδικασία και στην πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα της εκδίκασης.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση:

«Εγώ, αν ήμουν δικηγόρος, δεν θα πήγαινα στην Αθήνα, με τέτοια κατάσταση εν καιρώ πανδημίας και με τέτοιο ιικό φορτίο στην χώρα. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να αλλάξει, γιατί καίγονται. Έχει τελειώσει η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τιμωρηθεί και του γύρισαν οι βαθμοί. Ο ΠΑΟΚ έχασε τον αποπροσανατολισμό του στη σεζόν πέρυσι και αυτό ήθελαν.

Η Επιτροπή Εφέσεων πιστεύω ότι θα βρει μια λύση για να υπάρξει μια διαφυγή. Είναι υποχρεωμένη η Εφέσεων να μπει στην ουσία, κάτι που λέει και το CAS με την απόφασή του. Το θέμα είναι ότι το CAS έδωσε ράπισμα στην ελληνική αθλητική δικαιοσύνη.

Φοβάμαι ότι θα πουν πως ο στόχος της ΕΕΑ τότε και τους… μπακλαβάδες που έφαγαν στην Ξάνθη μερικά παιδιά και οι μετοχές της Ξάνθης έχουν ήδη μεταβιβαστεί, θα βρουν μια Σολομώντεια λύση και θα πουν πάτε στα σπίτια σας, κάνοντας μια παραφορά της ευρωπαϊκής αποφάσεως στην υπόθεση της Λειψίας με τη Σάλτσμπουργκ.

Πρέπει να μας απαντήσουν, όμως, ποιος έκανε τη μεταβίβαση των μετοχών στον κ. Πάπας; Αφού η ΕΕΑ έδωσε το ΟΚ για την μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Πανόπουλο. Για μένα είναι κομβικό σημείο της δίκης και της όλης υπόθεσης να μας πουν ποιος έκανε τη μεταβίβαση. Αν την έκανε ο Πανόπουλος, τότε πώς προκύπτει η πολυϊδιοκτησία στην Ξάνθη;

Πάνε να το περάσουν σαν παραφορά της υπόθεσης Λειψίας με Σάλτσμπουργκ με την έκφραση "θεραπεύτηκε η πολυϊδιοκτησία". Εμένα δεν με καλύπτει αυτό. Να μας πουν αυτοί που θα βγάλουν την απόφαση και να μας απαντήσουν πώς έγινε αυτή η μεταβίβαση.

Σε αυτό πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια όχι μόνο οι νομικοί του ΠΑΟΚ, αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ. Να πολεμήσουν όπως ο Πάμπλο. Όταν σε πολεμάνε και σε παίζουν βρώμικα, παίξε βρώμικα και εσύ. Όπως όταν ο Γκαρσία είχε φάει αγκωνιά ο Ντιόγκο, απάντησε με τη γροθιά. Δεν γίνεται οι άλλοι να παίζουν βρώμικα και εμείς με το… Ευαγγελικό».