Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε εξέλιξη η Γ.Σ. της ΕΠΟ – Κόντρα Καραπαπά με Μπαλτάκο

Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, με επιστολή το βράδυ της Τρίτης είχε ζητήσει την αναβολή της σημερινής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Το αίτημα του, όμως, έπεσε στο κενό, αφού η Συνέλευση είναι σε εξέλιξη, απουσία του.

Από όλο το σώμα της Γ.Σ. (69 μέλη με δικαίωμα ψήφου) μόνο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, τον στήριξε στην ψηφοφορία που έγινε για την έγκριση της ημερήσιας διάταξης.

Ο Καραπαπάς πήρε τον λόγο και ζήτησε να ενημερωθεί αν είναι παρούσα η πρόεδρος της Επιτροπής Συμμόρφωσης, Διονυσία Μπιτζούνη. Η απάντηση, που πήρε, ήταν αρνητική κι ο ίδιος είπε: «Θέλω να πάρει θέση η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ αν τηρεί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις η Συνέλευση, αν τηρεί κάθε νομιμότητα. Αν είναι λογικό να γίνει η Συνέλευση, για την οποία τα μέλη δεν έχουν πάρει έγγραφα, τίποτα. Ερχόμαστε να ψηφίσουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Τουλάχιστον θα έπρεπε, όπως προβλέπει το καταστατικό, να έχουν ενημερωθεί τα μέλη στις ημερομηνίες που έπρεπε. Εμείς δεν πήραμε τίποτα, εμείς επιφυλασσόμαστε για τη σημερινή διαδικασία».

Η απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο: «Δεν έχει καμία δουλειά η νομική υπηρεσία. Η επιστολή Μαρινάκη στηρίζεται σε εσφαλμένη προϋπόθεση. Νέα έκτακτα θέματα μπορούν να έρθουν και σε έξι λεπτά, όχι σε έξι μέρες που αναφέρει στην επιστολή. Η προηγούμενη Γ.Σ. είχε λάβει βαριά απόφαση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, άρα Γ.Σ. πρέπει να την πάρει πίσω. Για να αρθεί μόνιμα η αναστολή χρειάζεται Γ.Σ. Είμαστε υποχρεωμένοι από την προηγούμενη Γ.Σ. να πάμε σε νέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ