Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

«Δεν πάει Ιταλία ο Σφιντέρσκι - Διαπραγματεύσεις Κάλιαρι-ΠΑΟΚ για Ολίβα»

Δημοσίευμα στην Πολωνία κατέγραψε τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με τον Κάρολ Σφιντέρσκι και το ενδιαφέρον της Ουνιόν Βερολίνου, αλλά κυρίως της Μπολόνια, συμπεραίνοντας πως η πιθανότητα παραχώρησης του παίκτη μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου είναι μηδαμινή.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην διάθεσή της Μπολόνια να αποκτήσει τον Σφιντέρσκι με δανεισμό και οψιόν αγοράς, καθώς δεν είχε καμία διάθεση να φτάσει στα 6-7 εκατ. ευρώ, τα οποία έθετε ο ΠΑΟΚ στο τραπέζι των συζητήσεων.

Τονίζεται πως το ποσό θεωρήθηκε μεγάλο για την εποχή στην οποία βρισκόμαστε και με την κρίση λόγω κορονοϊού να έχει πλήξει και τον ιταλικό σύλλογο.

Μάλιστα, υπάρχει και σχόλιο πως οι απαιτήσεις του Δικεφάλου του Βορρά για τον Πολωνό στράικερ ήταν υπερβολικές και πως δεν άλλαξαν ούτε όταν η Ουνιόν έδειξε διατεθειμένη να δώσει περίπου 3 εκατομμύρια.

Από την άλλη, δεν γίνεται αναφορά για την πρόταση της Μπολόνια που έκανε λόγο για υποχρεωτική οψιόν αν ο Σφιντέρσκι σημείωνε 7 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως η πιθανότητα πώλησης του Σφιντέρσκι το καλοκαίρι θα είναι μεγάλη, καθώς ο Πολωνός θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Την ίδια στιγμή, νέα δημοσιεύματα που αφορούν τον Κρίστιαν Ολίβα και τον ΠΑΟΚ καταγράφηκαν στην Ιταλία.

Σε αυτά γίνεται λόγος για συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες (Κάλιαρι και ΠΑΟΚ) για τον Ουρουγουανό «κόφτη», με την επισήμανση πως από τη μία ο Δικέφαλος του Βορρά είναι «ζεστός», διότι θέλει ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση και από την άλλη, πως η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να κινηθεί στην αγορά για άλλον χαφ μόνο αν δώσει τον Ολίβα.