Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρέτσα

Αυτή είναι η προτεραιότητα του Ρέτσα και η... προσφορά του Ολυμπιακού

Η υπόθεση του Χοακίν Πικέρες δείχνει να περιπλέκεται με τον Ολυμπιακό να βρίσκει μπροστά του το «εμπόδιο» της Παλμέιρας και τα πράγματα να μην είναι καθόλου απλά. Την ίδια ώρα η φημολογία για τον Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα «φουντώνει» συνέχεια. 

Τα πολωνικά Μέσα συντηρούν το θέμα του αριστερού μπακ χαφ της ομάδας του Μπέργκαμο. Μία υπόθεση που δεν μοιάζει και τόσο απλή, αλλά με τις πιθανότητες να είναι αρκετά αυξημένες, εάν πράγματι ο Ολυμπιακός θελήσει να εμπλακεί.

Ο 26χρονος διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με την Αταλάντα έως το καλοκαίρι του 2022. Εάν θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του τότε θα πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία, διότι οι Ιταλοί δεν μπορούν να του το προσφέρουν. Προτεραιότητα του παίκτη είναι να παραμείνει στην Ιταλία και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από την Κροτόνε.

Συγκεκριμένα θέλει να παίξει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Serie A και η προοπτική της Γαλλίας έχει μείνει πίσω. Η εμπλοκή του Ολυμπιακού σε αυτή την υπόθεση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και ο Αρκάντιους Ρέτσα βλέπει με άλλο μάτι αυτή την προοπτική. Για τον ποδοσφαιριστή θα ήταν πολύ θετικό να πάει σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει και στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ θα παίζει στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αυτό είναι ένα κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή. Οι Πολωνοί εκτιμούν ότι οι Πειραιώτες μπορούν να τα βρουν με την Αταλάντα, η οποία θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.