Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ατάκες που προκαλούν αίσθηση από Μίσιτς για ΠΑΟΚ

Ατάκες που προκαλούν αίσθηση από Μίσιτς για ΠΑΟΚ

Ο Γιόζιπ Μίσιτς έχει συνδέσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του, μιλώντας με αποθεωτικά λόγια για το διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας αφήσει πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο Γιόζιπ Μίσιτς παραδέχεται ανοιχτά πως: «Δεν υφίσταται πλέον κανένα θέμα, κάθε έξι μήνες περνάω από τους απαραίτητους ελέγχους αλλά δεν με πειράζει...».

Κάνοντας αναδρομή στην καριέρα του, άνοιξε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ καθώς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της ομάδας, με τον Κροάτη να υπογραμμίζει πως στη Θεσσαλονίκη έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του: «Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό εκεί, υπάρχουν πολλοί οπαδοί».

Σε ερώτηση για το πόσο κοντά νιώθει πως είναι ο ίδιος με τον Μίσιτς του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Νομίζω ότι δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο, θα έλεγα 10% κάτω από αυτό που έδειξα στον ΠΑΟΚ».

Όσο για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε στην απόκτησή του με την καταβολή της ρήτρας, ξεκαθάρισε πως: «Προέκυψε το ζήτημα με την ασθένεια αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν θέμα ρήτρας. Ίσα ίσα πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε εκείνη την περίοδο να δώσει πολλά περισσότερα δεδομένης της αγωνιστικής μου παρουσίας...».