Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελ Καντουρί

Τα νεότερα για τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Ελ Καντουρί για νέο συμβόλαιο

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ομάρ Ελ Καντουρί με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κλείσει μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί. Οι μέχρι τώρα συζητήσεις με την πλευρά του Μαροκινού άσου επιτρέπουν αισιοδοξία ότι τελικά θα υπάρξει οριστική συμφωνία και η συνεργασία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει στον Ελ Καντουρί συμβόλαιο αρχικής διάρκειας δύο ετών που θα μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα για ένα  ακόμη με βάση τις συμμετοχές του παίκτη. Η διάρκεια του συμβολαίου και κυρίως ο ορίζοντας τριετίας που του προτείνει ο ΠΑΟΚ ικανοποιεί τον Ομάρ Ελ Καντουρί που θα πρέπει να αποδεχθεί ωστόσο μια, μικρή έστω, μείωση στις ετήσιες αποδοχές του, σε σχέση με τα χρήματα που του απέφερε το συμβόλαιο που λήγει στο τέλος του μήνα.

Ο Μαροκινός, που βρέθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν ένα βήμα πριν από την έξοδο του από τον «Δικέφαλο του Βορρά», έχει δηλώσει δημόσια πως θέλει να παραμείνει στην Τούμπα, καθώς η οικογένεια του είναι ικανοποιημένη από τις συνθήκες ζωής στη Θεσσαλονίκη.